1-2 room apartment

Happy Hour At Home
~ approx. 3.3% yield

Salzburg-Lehen - Catalog Number: 22189

Property details

  • Recently renovated, barrier-free, 2-room apartment on 39.10 m² plus a 6.41 m² south-facing roofed balcony on the 2nd floor with a lift, shared outdoor parking available for use, around 3.3% yield
  • Central city location in the up-and-coming district of Lehen with excellent infrastructure within walking distance. The Glan stream is just around the corner for picturesque walks and the Old Town can be reached quickly by bicycle along the riverside path.
  • Home sweet home! Following renovation, the spick and span apartment offers an attractive layout. An inviting reception leads into the bright living/dining room with an integrated kitchen and adjoining balcony. The tranquil bedroom promises restful nights and is complemented by a bathroom with a bathtub and separate WC.
  • Laminate PVC flooring, sat TV installation for the building, basement storage compartment, communal laundry/drying room
  • Building constructed in 1967, refurbishments: roof in 2017 uPVC windows 1994, facade 2005, upgraded insulation
  • Running costs EUR 185 inc district heating, hot water and reserve fund. HWB 59

An overview of the most important details

Type
1-2 room apartment

Location
Salzburg-Lehen more info

Area
approx. 39 m² living space
+ approx. 6.41 m² south-facing roofed balcony

Price
€ 178.000,--

Commision
3% zzgl. 20% USt.
(Overview of incidental costs)

Recommend
  • Recently renovated, barrier-free, 2-room apartment on 39.10 m² plus a 6.41 m² south-facing roofed balcony on the 2nd floor with a lift, shared outdoor parking available for use, around 3.3% yield
  • Central city location in the up-and-coming district of Lehen with excellent infrastructure within walking distance. The Glan stream is just around the corner for picturesque walks and the Old Town can be reached quickly by bicycle along the riverside path.
  • Home sweet home! Following renovation, the spick and span apartment offers an attractive layout. An inviting reception leads into the bright living/dining room with an integrated kitchen and adjoining balcony. The tranquil bedroom promises restful nights and is complemented by a bathroom with a bathtub and separate WC.
  • Laminate PVC flooring, sat TV installation for the building, basement storage compartment, communal laundry/drying room
  • Building constructed in 1967, refurbishments: roof in 2017 uPVC windows 1994, facade 2005, upgraded insulation

I would like more information about this object

Gender
Title
First and last name
Street and house no.
Zip code
Phone number 1
Phone number 2
Availability

Remarks

Notes
* Required fields
Return to the list