4-5-room-apartment

Make It Big

Salzburg-Gnigl - Catalog Number: 04955

Sold

Property details

  • Sweeping 4-room apartment on 97.05 m² plus a 6.40 m² west-facing roofed balcony on the 2nd floor with a lift, large basement storage compartment, one underground parking space, large garden
  • Attractive Gnigl location with excellent infrastructure: shops, doctor’s practice and pharmacy, bus and rail connections within walking distance, motorway connection nearby and the city centre is only a short cycle ride from here.
  • A bright, XL apartment with a winning layout awaits: at its heart is an open-plan living/dining area that opens out onto a roofed balcony. This space is flanked by a fully equipped kitchen. The balcony enjoys sunshine and verdant views framed by the Hohe Staufen. The master bedroom and two additional versatile rooms are complemented by a classical, white, tiled bathroom comprising a bathtub and basin unit. Separate WC. A practical storage room completes the layout.
  • Cable TV, parquet flooring in the living area, communal hobby/laundry/drying area, cycle storage facility
  • Building constructed around 1982, continually adapted and well maintained. Immediately available.
  • Running costs currently EUR 364 inc gas heating, hot water and maintenance (EUR 65), the monthly loan repayment of EUR 177 has been factored into the purchase price. HWB 67

An overview of the most important details

Type
4-5-room-apartment

Location
Salzburg-Gnigl more info

Area
approx. 97 m² living space
+ 6 m² roofed balcony
+ underground parking space

Price
€ 388.000,--

Commision
3% zzgl. 20% USt.
(Overview of incidental costs)

Recommend
  • Sweeping 4-room apartment on 97.05 m² plus a 6.40 m² west-facing roofed balcony on the 2nd floor with a lift, large basement storage compartment, one underground parking space, large garden
  • Attractive Gnigl location with excellent infrastructure: shops, doctor’s practice and pharmacy, bus and rail connections within walking distance, motorway connection nearby and the city centre is only a short cycle ride from here.
  • A bright, XL apartment with a winning layout awaits: at its heart is an open-plan living/dining area that opens out onto a roofed balcony. This space is flanked by a fully equipped kitchen. The balcony enjoys sunshine and verdant views framed by the Hohe Staufen. The master bedroom and two additional versatile rooms are complemented by a classical, white, tiled bathroom comprising a bathtub and basin unit. Separate WC. A practical storage room completes the layout.
  • Cable TV, parquet flooring in the living area, communal hobby/laundry/drying area, cycle storage facility
  • Building constructed around 1982, continually adapted and well maintained. Immediately available.
Return to the list